Kleinschaligheid en welbevinden

Wij beseffen maar al te goed dat het chronisch zieke kind een zo persoonlijk mogelijke opvolging verdient.

De kinderen worden – dankzij een brede omkadering –  in kleine leergroepen ingedeeld en krijgen een programma volgens eigen mogelijkheden aangeboden. Deze naaste ontwikkeling zorgt voor veel kleine succeservaringen bij onze kinderen. Ook dankzij ons taakgericht onderwijs* heeft het bedreven team extra tijd om elk kind optimaal te begeleiden.

Naast (kleuteronderwijzers en onderwijzers zetten we op BAZ ook een logopediste en  een leerlingenbegeleidster in.

Mede door de kleinschaligheid van onze school heerst er een warme sfeer tussen de leerkrachten en de kinderen onderling, iedereen kent elkaar.

Daarnaast wordt in BAZ sterk gestructureerd en hanteren we een consequente, rechtvaardige aanpak.